• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 606328751-55

Formació a s'Obrador de Músics

 

 

 

OBRADOR DE MÚSICS

 

 

És un centre Autoritzat de Música de grau elemental, reconegut per la Conselleria d'Educació i cultura de les Illes Balears. Al nostre centre es pot cursar la titulació oficial de música de grau elemental.

Obrador de Músics, neix a l'any 2011. Com a centre que pertany a l'associació musical, sense ànim de lucre,   Unió Musical NostraTerra, que ha representat i segueix representant una escola REGLADA des de l'any 1995 a Son Ferriol i avui dia també a Marratxí.

El nostre centre és el fruit de 23 anys de feina al sector de l'ensenyament musical, la nostra experìencia a l'hora de crear nous projectes i la seva posterior gestió, i en la gestió dels recursos existents per tal de fomentar l'aprentatg, la convivència i l'amor a la música, ha deseanvocat a la creació,de les estructures necessaries per a poder oferir-vos la nostra millor versió en un centre completament pensat per a l'aprentatge musical i artístic.

Des de l'any 2011, a s'Obrador, no només hem fet de la música la nostra meta i filosofia, sinó que poc a poc hem anat fet de la nostra escola un centre integrat d'estudis artístics on el Teatre Musical, i la Dansa també hi són presents i són part essencial de la nostra forma d'entedre la música i les arts com un tot interrelacionat.

L'escola des de 2011 fin avui dia a 2017, ha creat a Marratxí una Jove Orquestra Simfònica, El cor simfònic de l'Obrador, l'emsemble de Guitarres de s'Obrador, i variès agrupacions d'instruments de vent i conjunt de rock, que han ofert actuacions a Marratxí i a alters municipis propers, esperem seguir expandint les nostres ofertes i donar major cobertura musical al nostre municipi.

El nostre equip directiu, pretén posar els millors professionals possibles al servei del educandos per tal de treure i potenciar al màxim el talent i la il·lusió que molts dels nostres estudiants manifesten dia a dia, i poder així optimitzar els seus resultats en el seus estudis musicals.

Volem transmetre que la música no ha de ser només una assignatura més, és part de la rutina diaria i en molt de casos el fil conductor de les nostres vides. Una música per a cada moment i un moment per a cada música.

 

 

El nostres centre imparteix música des de 1 a 99 anys i amb diferents metodologies adaptades a les necessitats de l'alumne/a:

 

  • Iniciacions a la Música: Música i moviment (1-3 anys) , Iniciació A ( 3-4 anys) , iniciació B ( 5-6 anys)  i iniciació C (7-8 anys)

 

  • Ensenyaments de Música REGLATS:   4 cursos de música que es poden començar des dels 8 anys fins als 99, (no hi ha edat límit per cursar el grau elemental), que donen dret a l'optenció de la titulació oficial de grau elemental de música. Dins aquest cursos també tenim una via NO REGLADA, per aquell alumnes que no volen cursar tot l'horari lectiu que imposa el pla d'estudis.També impartim ensenyaments musical per a adults, amb la posibilitat de l'obtenció de la titulació, en grups només per a adults.

 

  • Escola de Música moderna: Especialitats de Bateria, Guitarra Electrica, Baix, Piano Modern i Cant modern. Modalitats de Rock, Jazz i Blues, informa0't. Els alumnes avançat poden participar també de combos instrumentals creats per a posar en pràctica tot el que aprenen a les classes.

 

  • Aules On-line: A obrador de Músics apostem per les noves tecnologies, podreu guadir de la nostra pròpia aula on-line on podras realitzar part dels treballs que es donen a fer a les especialitats de llenguatge musical. Com els dictats musicals. Informa't per a les subscripcions a l'aula on-line.

 

  • Consulta el nostre professorat:        El centre compta amb uns professionals qualificats amb titulacions Superiors en les seves especialitats.

 

   Podeu consultar totes les ofertes educatives de s'Obrador de Músics a la seva plana web:

                 http://www.obradordemusics.com